Imagine Marko Zaror

Marko Zaror, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Marko Zaror s-a născut pe Jun 10, 1978, în Santiago, Chile. Până în prezent, Marko Zaror a jucat în 15 producții de filme sau seriale. Marko Zaror este cunoscut pentru rolul jucat in ”One Good Thing”. Ultimul proiect in care s-a implicat Marko Zaror va fi productia ”Alita: Battle Angel”, ce va avea premiera pe 2019-01-31.

Data nașterii:
Marko Zaror s-a nascut pe Jun 10, 1978 în Santiago, Chile
Roluri jucate:
15 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie One Good Thing
Ultimul proiect:
Film Alita: Battle Angel 2019-01-31
Filmografie Marko Zaror
Film 100 Years Bad Guy 2020
Film One Good Thing 2020
Film Alita: Battle Angel Ajakutty 2019-01-31
Film Savage Dog Rastignac 2017-08-04
Series Marvel's The Defenders Shaft 2017-08-18
Film Sultan Marcus 2016-07-06
Film Redeemer Pardo 2014-09-18
Series From Dusk Till Dawn: The Series Zolo 2014-03-11
Film Machete Kills Zaror 2013-09-12
Film Mitos y Leyendas, La Nueva Alianza Marimoto 2010-08-12
Film Undisputed III: Redemption Raul 'Dolor' Quinones 2010-05-22
Film Chinango Braulio Bo 2009-01-01
Film Mandrill Mandrill 2009-09-04
Film Mirageman Maco Gutierrez 2007-03-03
Film Kiltro Zamir 2006-01-01