Imagine Guillermo Toledo

Guillermo Toledo, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Guillermo Toledo s-a născut pe May 22, 1970, în Madrid, Spain. Până în prezent, Guillermo Toledo a jucat în 43 producții de filme sau seriale. Guillermo Toledo este cunoscut pentru rolul jucat in ”Zafarinas”. Ultimul proiect in care s-a implicat Guillermo Toledo va fi productia ”No te metas en política: el documental”, ce va avea premiera pe 2019-05-31.

Data nașterii:
Guillermo Toledo s-a nascut pe May 22, 1970 în Madrid, Spain
Roluri jucate:
43 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Zafarinas 1995-04-20
Ultimul proiect:
Film No te metas en política: el documental 2019-05-31
Filmografie Guillermo Toledo
Film No te metas en política: el documental Himself - Actor (archive footage) 2019-05-31
Film Black is Beltza Teniente Muñoz 2018-09-21
Film LA CIFRA NEGRA de la violencia institucional Policía Nacional 2018-03-01
Film El Rey Unknown 2018-11-09
Film Soy tu karma Dario 2017-11-23
Film Historias de Lavapiés Ernesto 2015-01-16
Series Psiconautas Roberto 2015-06-01
Film Asier ETA biok Himself 2014-01-17
Film I'm So Excited! Ricardo Galán 2013-03-08
Film Black Diamonds Unknown 2013-11-29
Film Desechos Curro 2012-07-20
Film As Luck Would Have It 2011-11-30
Series La Hora de Jóse Mota Unknown 2009-01-16
Film After Julio 2009-10-23
Film La buena nueva Antonino 2008-11-14
Series Cuestión de sexo Diego 2007-09-25
Film Sexo en el plató Himself (archive footage) 2007-04-09
Film Blinkers José Luis 2007-09-21
Film The 2 Sides of the Bed Unknown 2005-12-21
Film The Ferpect Crime Rafael González 2004-09-10
Film Only Human Rafi 2004-07-09
Film El asombroso mundo de Borjamari y Pocholo Pelayo Snow 2004-12-03
Film Archipiélago Ben 2003-01-01
Film Soccer Days 2003-09-19
Film South from Granada 2003-01-09
Film The Galíndez File 2003-09-26
Film Alejandro y Ana: lo que España no pudo ver del banquete de la boda de la hija del presidente Varios 2003-10-29
Film Las voces de la noche Niebla 2003-10-29
Film The Other Side of the Bed Pedro 2002-04-27
Film The Best Is Yet to Come Unknown 2002-07-19
Film Salad Days Acelgo 2002-06-04
Film Love and Other Curiosities Borja 2001-06-15
Film Intact Horacio 2001-11-06
Film The Other Side Vicente 2000-10-11
Series 7 vidas Ricardo "Ríchard" Sáez 1999-01-17
Film Zapping 1999-07-30
Film Se buscan Fulmontis Réfor 1999-07-16
Film Butterfly O'lis 1999-09-24
Film The Ugliest Woman in the World Lafuente 1999-11-05
Film Sleepless in Madrid Amigo 2 1998-02-13
Film La vuelta de El Coyote 1998-07-21
Film Mensaka Ricardo 1998-04-30
Film Zafarinas León Zambrano 1995-04-20