Imagine Leonardo Sbaraglia

Leonardo Sbaraglia, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Leonardo Sbaraglia s-a născut pe Jun 30, 1970, în Buenos Aires, Argentina. Până în prezent, Leonardo Sbaraglia a jucat în 26 producții de filme sau seriale. Leonardo Sbaraglia este cunoscut pentru rolul jucat in ”Night of the Pencils”. Ultimul proiect in care s-a implicat Leonardo Sbaraglia va fi productia ”Offering to the Storm”, ce va avea premiera pe 2020-07-24.

Data nașterii:
Leonardo Sbaraglia s-a nascut pe Jun 30, 1970 în Buenos Aires, Argentina
Roluri jucate:
26 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Night of the Pencils 1986-09-04
Ultimul proiect:
Film Offering to the Storm 2020-07-24
Filmografie Leonardo Sbaraglia
Film Offering to the Storm 2020-07-24
Film Wasp Network Basulto 2020-01-29
Film Pain and Glory Federico Delgado 2019-03-22
Film The Legacy of the Bones Juez Javier Markina 2019-12-05
Film The Accused Luis 2018-09-13
Film The Uncovering Pau 2018-11-16
Film Black Snow Marcos 2017-01-19
Series El Hipnotizador Natalio Arenas 2015-08-23
Film Red Lights Palladino 2012-03-02
Film A Gun in Each Hand J. 2012-12-05
Series En Terapia Martín Pineda 2012-05-14
Film Cowboy Alonso 2011-09-08
Film The Widows of Thursdays Ronnie 2009-09-10
Film Love, Pain and Vice Versa Dr. Ricardo Marquéz 2008-02-10
Film Diary of a Nymphomaniac Jaime 2008-10-14
Film The King of the Hill Quim 2008-07-16
Film Santos Arturo Antares 2008-10-10
Film Salvador (Puig Antich) Jesus 2006-05-23
Film The Hidden Alex 2005-11-04
Film The Whore and the Whale Emilio 2004-04-01
Film Utopia Adrián 2003-03-21
Film Carmen Jose 2003-05-16
Film Desire Pablo 2002-10-10
Film Intacto Tomás 2001-11-06
Film The Books and the Night Young Borges 2000-04-27
Film Night of the Pencils Daniel 1986-09-04