Imagine Zazie Beetz

Zazie Beetz, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Zazie Beetz s-a născut pe Jun 1, 1991, în Berlin, Germany. Până în prezent, Zazie Beetz a jucat în 15 producții de filme sau seriale. Zazie Beetz este cunoscut pentru rolul jucat in ”Still Here”. Ultimul proiect in care s-a implicat Zazie Beetz va fi productia ”Seberg”, ce va avea premiera pe 2019-12-13.

Data nașterii:
Zazie Beetz s-a nascut pe Jun 1, 1991 în Berlin, Germany
Roluri jucate:
15 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Still Here
Ultimul proiect:
Film Seberg 2019-12-13
Filmografie Zazie Beetz
Film Still Here Keysha 2020
Film Wounds Alicia 2019-01-26
Film High Flying Bird Sam 2019-01-27
Film Lucy in the Sky Erin Eccles 2019-09-20
Film Joker Sophie Dumond 2019-10-02
Film Seberg Dorothy Jamal 2019-12-13
Film Deadpool 2 Neena Thurman / Domino 2018-05-10
Film Once Upon a Deadpool Domino 2018-12-11
Film Slice Astrid 2018-09-10
Film Sollers Point Courtney 2017-10-19
Film Geostorm Dana 2017-10-13
Film Wolves Victoria 2016-10-25
Series Atlanta Vanessa "Van" Keefer 2016-09-06
Film James White Girl #1 2015-01-23
Film Applesauce Rain 2015-11-24