Imagine Gabriel Basso

Gabriel Basso, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Gabriel Basso s-a născut pe Aug 18, 2019, în St. Louis, Missouri, USA. Până în prezent, Gabriel Basso a jucat în 12 producții de filme sau seriale. Gabriel Basso este cunoscut pentru rolul jucat in ”iCarly”. Ultimul proiect in care s-a implicat Gabriel Basso va fi productia ”American Wrestler: The Wizard”, ce va avea premiera pe 2016-04-23.

Data nașterii:
în St. Louis, Missouri, USA
Roluri jucate:
12 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series iCarly 2007-09-08
Ultimul proiect:
Film American Wrestler: The Wizard 2016-04-23
Filmografie Gabriel Basso
Film American Wrestler: The Wizard Jimmy Petersen 2016-04-23
Film The Whole Truth Mike Lassiter 2016-03-25
Film Barely Lethal Gooch 2015-04-30
Film Ithaca Tobey George 2015-10-29
Film The Hive Adam 2015-09-14
Film The Kings of Summer Patrick Keenan 2013-01-19
Series Perception Billy Mitchell 2012-07-09
Film Super 8 Martin Read 2011-06-08
Series The Big C Adam Jamison 2010-08-16
Film Scared Shrekless Teenager (voice) 2010-12-24
Film Alabama Moon Hal Mitchell 2009-09-27
Series iCarly Fake Freddie 2007-09-08