Imagine Joan Crosas

Joan Crosas, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Joan Crosas s-a născut pe Nov 11, 1947, în L'Esquirol, Barcelona, Catalonia, Spain. Până în prezent, Joan Crosas a jucat în 18 producții de filme sau seriale. Joan Crosas este cunoscut pentru rolul jucat in ”Barcelona, Lament”. Ultimul proiect in care s-a implicat Joan Crosas va fi productia ”Laia”, ce va avea premiera pe 2016-09-15.

Data nașterii:
Joan Crosas s-a nascut pe Nov 11, 1947 în L'Esquirol, Barcelona, Catalonia, Spain
Roluri jucate:
18 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Barcelona, Lament 1990-09-01
Ultimul proiect:
Film Laia 2016-09-15
Filmografie Joan Crosas
Film Laia Fenoses 2016-09-15
Series Carlos, rey emperador Manuel I de Portugal 2015-09-07
Film Barcelona 1714 2014-09-11
Film Three Steps Above Heaven Padre de H 2010-12-03
Series Los misterios de Laura Guillermo Blasco 2009-07-27
Series Acusados Javier Castillo 2009-01-28
Film Boystown Sr. Pardo 2007-07-06
Series Ventdelplà Alfons Rubió / Gustau Trias 2005-02-14
Film Salted Water 2005-09-20
Series Amar en tiempos revueltos Ramiro Olivalde 2005-09-28
Film Nudos Julián 2003-03-07
Film Two Tough Guys Victor 2003-09-05
Film Carmen Dancaire 2003-05-16
Film Why Not Me? Tony 1999-01-06
Film Thanks for the Tip Manolo 1997-11-07
Film In Praise of Older Women Carlos 1997-04-11
Film Freedomfighters Boina 1996-04-19
Film Barcelona, Lament Profesor 1990-09-01