Imagine Jolene Andersen

Jolene Andersen, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Jolene Andersen s-a născut pe Jan 18, 2020, în . Până în prezent, Jolene Andersen a jucat în 14 producții de filme sau seriale. Jolene Andersen este cunoscut pentru rolul jucat in ”Constellation”. Ultimul proiect in care s-a implicat Jolene Andersen va fi productia ”Alien: Specimen”, ce va avea premiera pe 2019-03-30.

Roluri jucate:
14 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Constellation 2007-02-01
Ultimul proiect:
Film Alien: Specimen 2019-03-30
Filmografie Jolene Andersen
Film Alien: Specimen Julie 2019-03-30
Film Prodigy Olivia 2017-03-04
Film Drone Wars Kelly 2016-03-30
Film Area 51 Reid's Sister 2015-05-15
Film Syrup Lisa Simmons 2013-06-07
Film The Mark: Redemption Miranda Salvo 2013-01-01
Film Bounty Killer Scarlet 2013-09-05
Film The Mark Miranda Salvo 2012-01-01
Film Resident Evil: Damnation Ada Wong / Ingrid Hunnigan (voice) 2012-09-25
Series The Nine Lives of Chloe King Simone 2011-06-14
Film Hellraiser: Revelations Female Chatterer 2011-10-18
Film Not Porn Joannie 2010-04-01
Film Macho Sofi Anderson 2009-01-01
Film Constellation Woman at Airport 2007-02-01