Imagine Betty Gilpin

Betty Gilpin, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Betty Gilpin s-a născut pe Jul 21, 1986, în New York City, New York, USA. Până în prezent, Betty Gilpin a jucat în 22 producții de filme sau seriale. Betty Gilpin este cunoscut pentru rolul jucat in ”Law & Order”. Ultimul proiect in care s-a implicat Betty Gilpin va fi productia ”The Grudge”, ce va avea premiera pe 2020-01-02.

Data nașterii:
Betty Gilpin s-a nascut pe Jul 21, 1986 în New York City, New York, USA
Roluri jucate:
22 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Law & Order 1990-09-13
Ultimul proiect:
Film The Grudge 2020-01-02
Filmografie Betty Gilpin
Film The Grudge 2020-01-02
Film Isn't It Romantic Whitney 2019-02-13
Film Stuber Becca 2019-07-11
Series American Gods Audrey 2017-04-30
Series GLOW Debbie Eagan 2017-06-23
Film Future '38 Banky 2017-12-01
Series Chelsea Herself 2016-05-11
Film True Story Cheryl 2015-04-17
Film Take Care Jodi 2014-03-07
Film Beach Pillows Karla 2013-01-01
Series Masters of Sex Dr. Nancy Leveau 2013-09-29
Series Elementary Fiona Helbron 2012-09-27
Series Nurse Jackie Dr. Carrie Roman 2009-06-08
Series The Unusuals Unknown 2009-04-08
Film The Northern Kingdom Carissa 2009-07-21
Series The Good Wife Molly 2009-09-22
Film Death in Love Young Model 2008-07-17
Series Fringe Unknown 2008-09-09
Film Ghost Town WWII Nurse 2008-09-19
Series Medium Unknown 2005-01-03
Series Law & Order: Criminal Intent Amanda Dockerty 2001-09-30
Series Law & Order Unknown 1990-09-13