Imagine Patrick Cox

Patrick Cox, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Patrick Cox s-a născut pe Jan 20, 2019, în . Până în prezent, Patrick Cox a jucat în 9 producții de filme sau seriale. Patrick Cox este cunoscut pentru rolul jucat in ”Bones”. Ultimul proiect in care s-a implicat Patrick Cox va fi productia ”Aquaman”, ce va avea premiera pe 2018-12-07.

Roluri jucate:
9 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Bones 2005-09-13
Ultimul proiect:
Film Aquaman 2018-12-07
Filmografie Patrick Cox
Film Aquaman Cueball 2018-12-07
Series The Orville Ogre 2017-09-10
Series The Real O'Neals Ranger 2016-03-02
Film Veronica Mars Bouncer 2014-03-14
Film The Dark Knight Rises Huge Inmate 2012-07-16
Series 2 Broke Girls John 2011-09-19
Film Ben 10 - Alien Swarm Big Ed 2009-01-01
Series The League Orderly #1 2009-10-29
Series Bones Beau Macintosh 2005-09-13