Imagine Andrew Crawford

Andrew Crawford, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Andrew Crawford s-a născut pe Jun 26, 2019, în . Până în prezent, Andrew Crawford a jucat în 13 producții de filme sau seriale. Andrew Crawford este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Brothers”. Ultimul proiect in care s-a implicat Andrew Crawford va fi productia ”Sweetheart”, ce va avea premiera pe 2019-01-28.

Roluri jucate:
13 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie The Brothers 1947-05-07
Ultimul proiect:
Film Sweetheart 2019-01-28
Filmografie Andrew Crawford
Film Sweetheart 2019-01-28
Film Aquaman Brine King / King Ricou (mocap) 2018-12-21
Film Alien: Covenant Neomorph 2017-05-09
Film Jimmy B. & Andre Curtis 1980-03-20
Series The Last of the Mohicans Colonel Munro 1971-01-17
Film Edward II Old Spencer/ Third poor man 1970-08-06
Film One Wild Oat Fred Gilbey 1951-05-16
Film Boys in Brown Casey 1949-12-01
Film Diamond City David Raymond 1949-09-20
Film The Gay Lady Sid Skinner 1949-09-29
Film Daybreak Barber shop customer 1948-05-18
Film The Brothers Willie McFarish 1947-05-07
Film Dear Murderer Sgt. Fox 1947-06-23