Imagine Bárbara Santa-Cruz

Bárbara Santa-Cruz, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Bárbara Santa-Cruz s-a născut pe Jun 9, 1983, în Madrid, Madrid, Spain. Până în prezent, Bárbara Santa-Cruz a jucat în 28 producții de filme sau seriale. Bárbara Santa-Cruz este cunoscut pentru rolul jucat in ”Amar en tiempos revueltos”. Ultimul proiect in care s-a implicat Bárbara Santa-Cruz va fi productia ”Tuning Oscar”, ce va avea premiera pe 2021.

Data nașterii:
Bárbara Santa-Cruz s-a nascut pe Jun 9, 1983 în Madrid, Madrid, Spain
Roluri jucate:
28 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Amar en tiempos revueltos 2005-09-28
Ultimul proiect:
Film Tuning Oscar 2021
Filmografie Bárbara Santa-Cruz
Film Tuning Oscar Violeta 2021
Film Interés variable Unknown 2021
Film Empowered Alejandra 2018-03-02
Film Jefe Teresa 2018-05-04
Film La tribu Productora Ejecutiva 2018-03-16
Film Toc Toc Paciente nuevo grupo #3 2017-09-01
Film Bomb Scared Natalia 2017-12-08
Series Buscando el Norte Flor 2016-02-10
Film Esa sensación Unknown 2016-01-29
Film Barcelona Christmas Night Laura 2015-12-04
Film A prueba de bombas Unknown 2014-02-28
Series El Príncipe Asun 2014-02-04
Film Easy Sex, Sad Movies Clara 2014-03-11
Film Todo el mundo lo sabe Marta 2014-06-02
Film I'm So Excited! Guillermina (azafata 4) 2013-03-08
Film Barcelona Summer Night Laura 2013-03-01
Series Vive cantando Elena Romero 2013-09-03
Film Three Many Weddings Catalina 2013-12-05
Film Ilusión Sofía 2013-06-28
Film Mi gitana Elia 2012-01-01
Film Love Storming Presentadora 2011-01-05
Film A Shitty Boyfriend 2010-02-22
Series Museo Coconut Lourdes 2010-11-01
Series Hay alguien ahí Unknown 2009-03-16
Film Friend Zone Elisa 2009-07-03
Film Blood of May Mesonera del ventorro de la morería 2008-10-03
Series La familia Mata Unknown 2007-09-17
Series Amar en tiempos revueltos Aurelia González 2005-09-28