Imagine Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Yahya Abdul-Mateen II s-a născut pe Jun 15, 1987, în New Orleans, Louisiana, USA. Până în prezent, Yahya Abdul-Mateen II a jucat în 12 producții de filme sau seriale. Yahya Abdul-Mateen II este cunoscut pentru rolul jucat in ”All Day and a Night”. Ultimul proiect in care s-a implicat Yahya Abdul-Mateen II va fi productia ”Aquaman 2”, ce va avea premiera pe 2022-12-14.

Data nașterii:
Yahya Abdul-Mateen II s-a nascut pe Jun 15, 1987 în New Orleans, Louisiana, USA
Roluri jucate:
12 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie All Day and a Night
Ultimul proiect:
Film Aquaman 2 2022-12-14
Filmografie Yahya Abdul-Mateen II
Film Aquaman 2 David Kane / Black Manta 2022-12-14
Film All Day and a Night 2020
Series Watchmen 2019-10-20
Film Us Russell Thomas / Weyland 2019-03-14
Film First Match Darrel 2018-03-12
Film Boundaries Serge 2018-06-22
Film Aquaman David Kane / Black Manta 2018-12-07
Series The Handmaid's Tale Omar 2017-04-26
Film Baywatch Sgt. Ellerbee 2017-05-12
Film The Vanishing of Sidney Hall Duane 2017-10-06
Film The Greatest Showman W. D. Wheeler 2017-12-20
Series The Get Down Clarence 'Cadillac' Caldwell 2016-08-12