Imagine José Luis Torrijo

José Luis Torrijo, filmografie, carieră, premii și nominalizări

José Luis Torrijo s-a născut pe Aug 10, 2020, în . Până în prezent, José Luis Torrijo a jucat în 17 producții de filme sau seriale. José Luis Torrijo este cunoscut pentru rolul jucat in ”Matías, juez de línea”. Ultimul proiect in care s-a implicat José Luis Torrijo va fi productia ”La princesa Paca”, ce va avea premiera pe 2017-03-19.

Roluri jucate:
17 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Matías, juez de línea 1996-04-12
Ultimul proiect:
Film La princesa Paca 2017-03-19
Filmografie José Luis Torrijo
Film La princesa Paca Antonio Oliver 2017-03-19
Film I'm So Excited! Sr. Más 2013-03-08
Film Dark Impulse Carmelo 2012-02-10
Film The Valdemar Legacy II: The Forbidden Shadow Dámaso (as José Torrijo) 2011-01-28
Series El asesinato de Carrero Blanco Coronel Santonja 2011-06-05
Film El orden de las cosas Carlos 2010-05-12
Film Rated R Police Officer 2008-09-12
Film One of Us Cannot Be Wrong Martín 2007-02-28
Film Solitary Fragments Pedro 2007-06-01
Film Pan's Labyrinth Sargento Bayona 2006-08-25
Film Say I Do 2004-01-13
Film Don Quixote, Knight Errant 2002-09-04
Film All About My Mother Doctor 2 1999-04-19
Film Atilano, presidente Municipal 1998-09-24
Film Sleepless in Madrid Mozo 2 1998-02-13
Film Airbag Toñín 1997-06-20
Film Matías, juez de línea El empleado del autobús 1996-04-12