Imagine Megyn Price

Megyn Price, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Megyn Price s-a născut pe Mar 24, 1971, în Seattle, Washington, USA. Până în prezent, Megyn Price a jucat în 22 producții de filme sau seriale. Megyn Price este cunoscut pentru rolul jucat in ”Quantum Leap”. Ultimul proiect in care s-a implicat Megyn Price va fi productia ”Bumblebee”, ce va avea premiera pe 2018-12-15.

Data nașterii:
Megyn Price s-a nascut pe Mar 24, 1971 în Seattle, Washington, USA
Roluri jucate:
22 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Quantum Leap 1989-03-26
Ultimul proiect:
Film Bumblebee 2018-12-15
Filmografie Megyn Price
Film Bumblebee Amber 2018-12-15
Film Hometown Hero Rhonda 2017-04-01
Series The Ranch Mary 2016-04-01
Film A Country Christmas Story Jenny 2013-11-09
Film 3 Day Test Jackie Taylor 2012-11-05
Film The Polar Bears Sakari 2012-12-31
Series Drop Dead Diva Emily Horn 2009-07-12
Series Rules of Engagement Audrey Bingham 2007-02-05
Film Larry the Cable Guy: Health Inspector Jane Whitley 2006-03-24
Series American Dad! Unknown 2005-02-06
Series The New Tom Green Show Unknown 2003-06-23
Series Grounded for Life Claudia Finnerty 2001-01-10
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Film Mystery, Alaska Sarah Heinz 1999-10-01
Film Love Happens Lisa Harris 1999-06-04
Series LateLine Gale Ingersoll 1998-03-17
Series Will & Grace Claire 1998-09-21
Series Common Law Nancy Slaton 1996-09-28
Series The Drew Carey Show Unknown 1995-09-13
Series Saved by the Bell: The New Class Unknown 1993-09-11
Series Renegade Unknown 1992-09-19
Series Quantum Leap Unknown 1989-03-26