Imagine Abby Quinn

Abby Quinn, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Abby Quinn s-a născut pe Jan 20, 2019, în . Până în prezent, Abby Quinn a jucat în 10 producții de filme sau seriale. Abby Quinn este cunoscut pentru rolul jucat in ”Law & Order: Special Victims Unit”. Ultimul proiect in care s-a implicat Abby Quinn va fi productia ”Little Women”, ce va avea premiera pe 2019-12-25.

Roluri jucate:
10 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Law & Order: Special Victims Unit 1999-09-20
Ultimul proiect:
Film Little Women 2019-12-25
Filmografie Abby Quinn
Film Little Women Annie Moffat 2019-12-25
Film After the Wedding Grace 2019-01-24
Film Good Girls Get High Sam 2018-09-22
Film Radium Girls Josephine 2018-04-27
Film Bumblebee Alice 2018-12-15
Film Landline Ali Jacobs 2017-07-21
Film The Journey Is the Destination Marte 2016-09-09
Film The Sisterhood of Night Tanya 2015-04-10
Series Black Mirror Meryl 2011-12-04
Series Law & Order: Special Victims Unit Hannah Webster 1999-09-20