Imagine Hugo Silva

Hugo Silva, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Hugo Silva s-a născut pe May 10, 1977, în Madrid, Spain. Până în prezent, Hugo Silva a jucat în 36 producții de filme sau seriale. Hugo Silva este cunoscut pentru rolul jucat in ”Al salir de clase”. Ultimul proiect in care s-a implicat Hugo Silva va fi productia ”2014 Hijos de puta”, ce va avea premiera pe 2020.

Data nașterii:
Hugo Silva s-a nascut pe May 10, 1977 în Madrid, Spain
Roluri jucate:
36 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Al salir de clase 1997-09-08
Ultimul proiect:
Film 2014 Hijos de puta 2020
Filmografie Hugo Silva
Film 2014 Hijos de puta Unknown 2020
Film 70 Big Ones Jonan 2019-03-08
Film The (Silent) War Unknown 2019-09-13
Film Little Women Friedrich's Friend 2019-12-25
Film Despido procedente Sam 2017-06-30
Film The Exchange 2017-12-31
Film You Only Live Once Harken 2017-10-07
Film We Need to Talk Jorge 2016-02-26
Film Servicio Técnico 2016-05-01
Film The App 2016-10-25
Film The Red Thread Bruno 2016-05-19
Film En tu cabeza Mateo 2016-09-16
Series The Ministry of Time Pacino 2015-02-24
Film My Big Night Roberto 2015-10-23
Series Los Nuestros Alberto Sánchez 2015-03-02
Film Dioses y perros Pasca 2014-03-25
Series El corazón del océano Juan de Salazar 2014-01-27
Film Shrew's Nest Carlos 2014-09-26
Film Witching & Bitching Jose 2013-09-20
Film I'm So Excited! Benito Morón 2013-03-08
Series Zapeando Himself - Guest 2013-11-18
Film En fuera de juego Hugo 2012-06-01
Film The Body Álex Ulloa 2012-10-04
Film The Opposite of Love Raúl 2011-08-26
Film La princesa de Éboli 2010-01-14
Series Karabudjan Diego Salgado 2010-04-06
Film Karabudjan Diego Salgado 2010-04-06
Film To Hell With The Ugly Román 2010-04-23
Film Sex, Party and Lies Carlos 2009-03-27
Film Agallas Sebas 2009-09-04
Film The Sandman Mateo 2007-11-09
Series El hormiguero 3.0 Himself 2006-09-24
Film Queens Jonás 2005-01-01
Series Los hombres de Paco Lucas Ferández 2005-10-09
Series Paco y Veva 2004-01-08
Series Al salir de clase Guillermo Sierra 1997-09-08