Imagine Iko Uwais

Iko Uwais, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Iko Uwais s-a născut pe Feb 12, 1983, în Jakarta, Indonesia. Până în prezent, Iko Uwais a jucat în 12 producții de filme sau seriale. Iko Uwais este cunoscut pentru rolul jucat in ”Merantau”. Ultimul proiect in care s-a implicat Iko Uwais va fi productia ”Blister”, ce va avea premiera pe 2020.

Data nașterii:
Iko Uwais s-a nascut pe Feb 12, 1983 în Jakarta, Indonesia
Roluri jucate:
12 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Merantau 2009-08-06
Ultimul proiect:
Film Blister 2020
Filmografie Iko Uwais
Film Blister Unknown 2020
Film Triple Threat Jaka 2019-03-19
Film Stuber Teijo 2019-07-11
Film Mile 22 Li Noor 2018-08-16
Film The Night Comes for Us Arian 2018-09-23
Film Beyond Skyline Sua 2017-10-20
Film Headshot Ismail 2016-09-24
Film Star Wars: The Force Awakens Razoo Quin-Fee 2015-12-15
Film The Raid 2 Rama 2014-03-27
Film Man of Tai Chi Gilang Sanjaya 2013-07-04
Film The Raid Rama 2011-09-08
Film Merantau Yuda 2009-08-06