Imagine Iko Uwais

Iko Uwais, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Iko Uwais s-a născut pe Feb 12, 1983, în Jakarta, Indonesia. Până în prezent, Iko Uwais a jucat în 14 producții de filme sau seriale. Iko Uwais este cunoscut pentru rolul jucat in ”Blister”. Ultimul proiect in care s-a implicat Iko Uwais va fi productia ”Snake Eyes”, ce va avea premiera pe 2020-10-15.

Data nașterii:
Iko Uwais s-a nascut pe Feb 12, 1983 în Jakarta, Indonesia
Roluri jucate:
14 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Blister
Ultimul proiect:
Film Snake Eyes 2020-10-15
Filmografie Iko Uwais
Film Blister 2021
Film Snake Eyes Hard Master 2020-10-15
Film Triple Threat Jaka 2019-03-19
Film Stuber Teijo 2019-07-11
Series Wu Assassins Kai Jin 2019-08-08
Film The Night Comes for Us Arian 2018-10-05
Film Mile 22 Li Noor 2018-08-16
Film Beyond Skyline Sua 2017-10-20
Film Headshot Ismail 2016-09-24
Film Star Wars: The Force Awakens Razoo Quin-Fee 2015-12-15
Film The Raid 2 Rama 2014-03-27
Film Man of Tai Chi Gilang Sanjaya 2013-07-04
Film The Raid Rama 2011-11-29
Film Merantau Yuda 2009-08-06