Imagine Michael Cristofer

Michael Cristofer, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Michael Cristofer s-a născut pe Jan 22, 1945, în North Trenton - New Jersey - USA. Până în prezent, Michael Cristofer a jucat în 24 producții de filme sau seriale. Michael Cristofer este cunoscut pentru rolul jucat in ”Gunsmoke”. Ultimul proiect in care s-a implicat Michael Cristofer va fi productia ”Last Supper”, ce va avea premiera pe 2018-07-10.

Data nașterii:
Michael Cristofer s-a nascut pe Jan 22, 1945 în North Trenton - New Jersey - USA
Roluri jucate:
24 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Gunsmoke 1955-09-10
Ultimul proiect:
Film Last Supper 2018-07-10
Filmografie Michael Cristofer
Film Last Supper Raymond 2018-07-10
Film The Adderall Diaries Paul Hora 2016-04-15
Film Year by the Sea Robin 2016-04-16
Film The Girl in the Book Dad 2015-06-13
Series Mr. Robot Himself - Phillip Price 2015-05-27
Film Chronic John 2015-10-21
Film Emoticon Walter Nevins 2014-05-30
Series Ray Donovan Priest 2013-06-30
Series Elementary Isaac Pike 2012-09-27
Series American Horror Story Harrison Renard 2011-10-05
Series Suits Paul 2011-06-23
Series Rubicon 2010-06-13
Film The Other Woman Sheldon Greenleaf 2010-10-28
Film Die Hard: With a Vengeance Jarvis 1995-05-19
Film An Enemy of the People Hovstad 1978-03-17
Series The Andros Targets Unknown 1977-01-31
Film The Entertainer Frank 1976-03-10
Film The Last of Mrs. Lincoln Robert Lincoln 1976-09-16
Series Doctors' Hospital 1975-09-10
Series Sandburg's Lincoln John Nicolay 1974-09-06
Film The Crazy World of Julius Vrooder Alessini (as Michael Ivan Cristofer) 1974-10-17
Series Kojak Unknown 1973-10-24
Series The Rookies Unknown 1972-09-11
Series Gunsmoke Unknown 1955-09-10