Imagine Isaiah Mustafa

Isaiah Mustafa, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Isaiah Mustafa s-a născut pe Feb 11, 1974, în Portland - Oregon - USA. Până în prezent, Isaiah Mustafa a jucat în 22 producții de filme sau seriale. Isaiah Mustafa este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Clinic”. Ultimul proiect in care s-a implicat Isaiah Mustafa va fi productia ”It Chapter Two”, ce va avea premiera pe 2019-09-04.

Data nașterii:
Isaiah Mustafa s-a nascut pe Feb 11, 1974 în Portland - Oregon - USA
Roluri jucate:
22 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie The Clinic
Ultimul proiect:
Film It Chapter Two 2019-09-04
Filmografie Isaiah Mustafa
Film The Clinic Fletcher 2020
Film It Chapter Two Mike Hanlon 2019-09-04
Series Time for Bed with Punam Patel Himself 2017-01-13
Film Five Minutes Roman 2017-01-18
Series Shadowhunters Luke Garroway 2016-01-12
Film After the Reality Garreth 2016-04-21
Series A Little of Your Time with Quinn Marcus Himself 2016-09-15
Film Girl Flu. Gabriel 2016-06-06
Film Back in the Day T 2014-01-07
Series Sirens Danny 2014-03-06
Film Crush Coach Evans 2013-03-13
Film The Three Stooges Moe's Hip Executive 2012-04-13
Series Baby Daddy Captain Hudson 2012-06-20
Film Rags Reginal Worth 2012-05-28
Film Mansome Himself 2012-05-18
Film Madea's Big Happy Family Calvin 2011-04-22
Film Horrible Bosses Officer Wilkens 2011-07-08
Series Charlie's Angels Unknown 2011-09-22
Series Nikita Cyrus 2010-09-09
Series NCIS: Los Angeles Unknown 2009-09-22
Series Chuck Greta / Captain Richard 'Rick' Noble 2007-09-24
Series NCIS Unknown 2003-09-23