Imagine José Palma

José Palma, filmografie, carieră, premii și nominalizări

José Palma s-a născut pe Dec 9, 2019, în . Până în prezent, José Palma a jucat în 8 producții de filme sau seriale. José Palma este cunoscut pentru rolul jucat in ”Ni una caricia”. Ultimul proiect in care s-a implicat José Palma va fi productia ”Crawl”, ce va avea premiera pe 2019-07-11.

Roluri jucate:
8 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Ni una caricia 2010-08-17
Ultimul proiect:
Film Crawl 2019-07-11
Filmografie José Palma
Film Crawl Pete 2019-07-11
Film American Huaso Joe 2018-09-27
Film Sex Life of Plants Guy 2016-09-22
Film Los Jetas: La Revolución es Interior Unknown 2014-12-11
Film Valparadaise Jose 2012-11-10
Series Fugitives Unknown 2011-09-03
Film La Comiquería Bruno David 2011-12-23
Film Ni una caricia Manuel 2010-08-17