Imagine Ksenia Solo

Ksenia Solo, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Ksenia Solo s-a născut pe Oct 8, 1987, în Latvia. Până în prezent, Ksenia Solo a jucat în 18 producții de filme sau seriale. Ksenia Solo este cunoscut pentru rolul jucat in ”La Femme Nikita”. Ultimul proiect in care s-a implicat Ksenia Solo va fi productia ”In Search of Fellini”, ce va avea premiera pe 2017-09-15.

Data nașterii:
Ksenia Solo s-a nascut pe Oct 8, 1987 în Latvia
Roluri jucate:
18 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series La Femme Nikita 1997-01-13
Ultimul proiect:
Film In Search of Fellini 2017-09-15
Filmografie Ksenia Solo
Film Another You Sydney 2017-05-15
Film Tulipani, Love, Honour and a Bicycle Anna 2017-09-08
Film In Search of Fellini Lucy 2017-09-15
Film Pet Holly Garling 2016-09-24
Series TURN: Washington's Spies Peggy Shippen 2014-04-06
Series Orphan Black Shay Davydov 2013-03-30
Film The Factory Emma 2012-10-19
Film Locke & Key Dodge 2011-01-01
Series Life Unexpected Natasha "Tasha" Siviac 2010-01-18
Series Nikita Irina 2010-09-09
Film Black Swan Veronica 2010-12-03
Series Lost Girl Kenzi 2010-09-12
Series Moonlight Bonnie Morrow 2007-09-28
Film Love Thy Neighbor Erin Benson 2006-02-26
Series renegadepress.com Zoey Jones 2004-01-18
Film Defending Our Kids: The Julie Posey Story Kristyn Posey 2003-07-23
Film What Girls Learn Girl 2001-10-14
Series La Femme Nikita Irina 1997-01-13