Imagine Spencer Drever

Spencer Drever, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Spencer Drever s-a născut pe Aug 30, 2003, în Vancouver, Canada. Până în prezent, Spencer Drever a jucat în 21 producții de filme sau seriale. Spencer Drever este cunoscut pentru rolul jucat in ”Supernatural”. Ultimul proiect in care s-a implicat Spencer Drever va fi productia ”A Dog's Way Home”, ce va avea premiera pe 2019-01-10.

Data nașterii:
Spencer Drever s-a nascut pe Aug 30, 2003 în Vancouver, Canada
Roluri jucate:
21 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Supernatural 2005-09-13
Ultimul proiect:
Film A Dog's Way Home 2019-01-10
Filmografie Spencer Drever
Film A Dog's Way Home Boy 1 at River (Rick) 2019-01-10
Film Devil's Gate Jonah 2017-04-24
Film The Confirmation Allen 2016-03-18
Film The 9th Life of Louis Drax Bully Kid (uncredited) 2016-09-01
Series Olympus Alcimenes 2015-04-02
Film A Mother's Instinct Gus Betnner 2015-11-08
Series The Whispers Michael 2015-06-01
Series The 100 Young Bellamy Blake 2014-03-19
Series When Calls the Heart Cyrus Rivera 2014-01-11
Film Happy Face Killer Young Keith 2014-03-01
Series Fargo Gordo Nygaard 2014-04-15
Series Strange Empire Georgie 2014-10-06
Series Red Widow Student #1 2013-03-03
Series Motive Max Schultz 2013-02-03
Film Stalkers Henry 2013-04-13
Series Eve of Destruction Henry 2013-04-15
Series Mr. Young Young Adam 2011-03-01
Film Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules Harry Gilbertson 2011-03-25
Series Once Upon a Time Boy 2011-10-23
Series R. L. Stine's The Haunting Hour Myron 2010-10-29
Series Supernatural Mick Davies (young) 2005-09-13