Imagine Jaeden Martell

Jaeden Martell, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Jaeden Martell s-a născut pe Jan 4, 2003, în Philadelphia, Pennsylvania, USA. Până în prezent, Jaeden Martell a jucat în 15 producții de filme sau seriale. Jaeden Martell este cunoscut pentru rolul jucat in ”Playing It Cool”. Ultimul proiect in care s-a implicat Jaeden Martell va fi productia ”Grief”, ce va avea premiera pe 2020.

Data nașterii:
Jaeden Martell s-a nascut pe Jan 4, 2003 în Philadelphia, Pennsylvania, USA
Roluri jucate:
15 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Playing It Cool 2014-09-26
Ultimul proiect:
Film Grief 2020
Filmografie Jaeden Martell
Film Grief The Child 2020
Series Defending Jacob Jacob Barber 2020
Film The True Adventures of Wolfboy Paul 2019-07-02
Film It Chapter Two Young Bill Denbrough 2019-09-04
Film The Lodge Aidan 2019-10-17
Film Low Tide Peter 2019-10-04
Film Knives Out Jacob Thrombey 2019-11-27
Film The Book of Henry Henry Carpenter 2017-06-16
Film It Bill Denbrough 2017-09-06
Film The Confirmation Anthony 2016-03-18
Film Framed: The Adventures of Zion Man Walter 2016-01-15
Film Midnight Special Alton Meyer 2016-02-18
Film Aloha Mitchell Woodside 2015-05-27
Film Playing It Cool 6 Year Old Me 2014-09-26
Film St. Vincent Oliver Bronstein 2014-10-09