Imagine Carmen Machi

Carmen Machi, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Carmen Machi s-a născut pe Sep 21, 1963, în Madrid, Spain. Până în prezent, Carmen Machi a jucat în 48 producții de filme sau seriale. Carmen Machi este cunoscut pentru rolul jucat in ”7 vidas”. Ultimul proiect in care s-a implicat Carmen Machi va fi productia ”Vida Perfecta”, ce va avea premiera pe 2019-10-18.

Data nașterii:
Carmen Machi s-a nascut pe Sep 21, 1963 în Madrid, Spain
Roluri jucate:
48 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series 7 vidas 1999-01-17
Ultimul proiect:
Series Vida Perfecta 2019-10-18
Filmografie Carmen Machi
Series Vida Perfecta Unknown 2019-10-18
Film Perdiendo el este Beni 2019-02-15
Film Lo nunca visto Unknown 2019-07-12
Series Criminal: Spain Isabel 2019-09-20
Film La tribu Virginia 2018-03-16
Film Thi Mai Carmen 2018-01-12
Series Arde Madrid Clara Pérez 2018-11-08
Film Skins Claudia 2017-04-15
Film The Bar Trini 2017-02-15
Film Proyecto tiempo 2017-10-01
Film Age Of Monster Marta 2016-04-23
Film The Open Door Rosa 2016-02-05
Film Rumbos Lupe 2016-04-24
Film A Stroke of Luck Mari 2016-12-02
Film Manda huevos Herself - Narrator (voice) 2016-09-30
Film Las furias Casandra 2016-11-11
Film Requirements to Be a Normal Person Luisa 2015-06-04
Film Off Course Benigna 2015-03-03
Film My Big Night Rosa 2015-10-23
Film Spanish Affair 2 Merche 2015-11-20
Film Kamikaze Lola 2014-03-28
Film Spanish Affair Merche 2014-03-14
Film Dying Beyond Their Means Susana 2014-09-25
Series Rescatando a Sara Leticia Moracho 2014-04-22
Film I'm So Excited! Portera 2013-03-08
Film La Estrella Trini 2013-05-24
Series Fenómenos Dulce 2012-11-27
Film The Skin I Live In Wedding guest 2011-08-17
Film Paper Birds Rocío Moliner 2010-03-12
Film To Hell With The Ugly Nati 2010-04-23
Film Woman Without Piano Rosa 2009-09-23
Film Broken Embraces Chon 2009-03-01
Film The Cannibalistic Councillor Chon 2009-03-18
Film The Best of Me Carmen 2007-08-03
Film Vida y color Leo 2006-01-05
Film Lola Carmen 2006-09-28
Series El hormiguero 3.0 Herself 2006-09-24
Series Aída Aída García 2005-01-16
Film A king in Havana Estrella 2005-05-27
Film School of Seduction Camarera rombo 2004-09-17
Film Torremolinos 73 Clienta peluquería 2003-04-29
Film Descongélate! Carmela 2003-09-12
Film Talk to Her Enfermera jefe 2002-03-14
Film Don Quixote, Knight Errant Teresa Panza 2002-09-04
Film Sin vergüenza Invitada a la fiesta de Mario 2001-06-29
Series 7 vidas Aída 1999-01-17
Film Shacky Carmine Periodista Telek 1999-09-06
Series El Club de la Comedia Monologuista 1999-09-26