Imagine Pom Klementieff

Pom Klementieff, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Pom Klementieff s-a născut pe May 3, 1986, în Québec, Canada. Până în prezent, Pom Klementieff a jucat în 28 producții de filme sau seriale. Pom Klementieff este cunoscut pentru rolul jucat in ”Thunder Force”. Ultimul proiect in care s-a implicat Pom Klementieff va fi productia ”Guardians of the Galaxy Vol. 3”, ce va avea premiera pe 2023-02-16.

Data nașterii:
Pom Klementieff s-a nascut pe May 3, 1986 în Québec, Canada
Roluri jucate:
28 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Thunder Force
Ultimul proiect:
Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 2023-02-16
Filmografie Pom Klementieff
Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Mantis 2023-02-16
Film Mission: Impossible 8 2022-11-02
Film Thunder Force 2021
Film Mission: Impossible 7 2021-11-17
Film Avengers: Endgame Mantis 2019-04-24
Film The Addams Family Layla & Kayla (voice) 2019-10-10
Film Uncut Gems Lexis 2019-08-30
Film Avengers: Infinity War Mantis 2018-04-25
Film Time of Day 2018-09-12
Film A. I. Tales Cat 2018-07-13
Film Hacker's Game Redux Loise 2018-09-10
Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Mantis 2017-04-19
Film Ingrid Goes West Harley Chung 2017-08-11
Film Newness Bethany 2017-11-03
Film Hacker's Game Loise 2015-03-06
Film El Turrrf Pom 2013-11-12
Film Paris or Perish Jess 2013-07-15
Film Oldboy Haeng-Bok 2013-11-14
Film Radiostars La pizza-girl 2012-04-11
Film Porn in the Hood Tia 2012-07-11
Film Silhouettes Valerie 2011-01-01
Film Borderline Naomi 2011-03-02
Film Sleepless Night Lucy 2011-11-16
Film Delicacy Serveuse restaurant Charles 2011-12-20
Film Love Lasts Three Years Fiancée du père 2011-12-10
Film Loup Nastazia 2009-12-09
Film The Easy Way NHI 2008-04-16
Film After Him Emilie 2007-05-23