Imagine José María Yazpik

José María Yazpik, filmografie, carieră, premii și nominalizări

José María Yazpik s-a născut pe Nov 30, 1970, în Mexico City - Mexico. Până în prezent, José María Yazpik a jucat în 25 producții de filme sau seriale. José María Yazpik este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Blue Room”. Ultimul proiect in care s-a implicat José María Yazpik va fi productia ”Powder”, ce va avea premiera pe 2019-11-08.

Data nașterii:
José María Yazpik s-a nascut pe Nov 30, 1970 în Mexico City - Mexico
Roluri jucate:
25 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie The Blue Room 2002-05-04
Ultimul proiect:
Film Powder 2019-11-08
Filmografie José María Yazpik
Film Powder 2019-11-08
Film Everybody Loves Somebody Daniel 2017-02-10
Film Mr. Pig Payo 2016-07-22
Film The Jesuit 2014-12-31
Film The Obscure Springs Igor 2014-10-21
Film I'm So Excited! Infante 2013-03-08
Film Fighting for Freedom Oscar Salazar 2013-10-08
Film I Don't Know Whether to Slit My Wrists or Leave Them Long Actor en telenovela 2013-08-23
Film Abel Anselmo 2012-01-01
Film Morelos 2012-11-15
Film Colosio Andrés Vázquez 2012-06-08
Film Pablo's Hippos Pablo Granpa 2010-01-01
Film El Atentado Arnulfo Arroyo 2010-08-27
Film Beverly Hills Chihuahua Vasquez 2008-10-03
Film Walking Vengeance Felix 2008-10-31
Film The Burning Plain Carlos 2008-11-07
Film Borderland Zoilo 2007-11-09
Film A Wonderful World Asesor Financiero 2006-03-17
Film The Citrillo's Turn Unknown 2006-11-10
Film Sueno Pancho 2005-09-30
Film Chronicles Iván Suárez 2004-05-16
Film Innocent Voices Uncle Beto 2004-11-05
Film Without Rhyme or Reason Mauricio 2003-06-12
Film Nicotina Joaquín 2003-09-08
Film The Blue Room Roberto 2002-05-04