Imagine Matt Jones

Matt Jones, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Matt Jones s-a născut pe Nov 1, 1981, în Sacramento, California, USA. Până în prezent, Matt Jones a jucat în 29 producții de filme sau seriale. Matt Jones este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Turkey Bowl”. Ultimul proiect in care s-a implicat Matt Jones va fi productia ”Loveseat”, ce va avea premiera pe 2020.

Data nașterii:
Matt Jones s-a nascut pe Nov 1, 1981 în Sacramento, California, USA
Roluri jucate:
29 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie The Turkey Bowl
Ultimul proiect:
Film Loveseat 2020
Filmografie Matt Jones
Film The Turkey Bowl Mitchell 2020
Film Loveseat Joe 2020
Film Brightburn Noah McNichol 2019-05-09
Film Austin Found Matt 2017-07-07
Film The Layover Craig 2017-09-01
Film A Bad Idea Gone Wrong Marlon 2017-11-30
Series Home: Adventures with Tip & Oh Kyle (voice) 2016-07-29
Film The Late Bloomer Max 2016-10-07
Film The Legend of Ben Hall Mr Hayes 2016-12-01
Film The Night Is Young Matt 2015-10-29
Film Home Kyle (voice) 2015-03-18
Film Mojave Louis 2015-04-18
Film Planes: Fire & Rescue Drip (voice) 2014-07-17
Film Cooties Sheriff Dave 2014-10-10
Film Planes Fire and Rescue: Smokejumpers Drip (voice) 2014-11-04
Film A Merry Friggin' Christmas Cowboy Dick 2014-11-07
Film Beef Gill 2014-11-11
Series Mom Baxter 2013-09-23
Film Dreamworld Ben Garvin 2012-03-09
Film High Road Richie 2012-03-06
Film Perfectly Prudence Nigel 2011-07-10
Series Talking Dead Himself 2011-10-16
Film Red State Deputy Pete 2011-08-19
Series Kick Buttowski: Suburban Daredevil Gunther Magnuson 2010-02-13
Series Community Stoner Friend 2009-09-17
Series Breaking Bad Badger 2008-01-20
Series How I Met Your Mother Unknown 2005-09-19
Film Black Oasis Joey 2005-10-28
Series NCIS Unknown 2003-09-23