Imagine Daniel Bernhardt

Daniel Bernhardt, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Daniel Bernhardt s-a născut pe Aug 31, 1965, în Worblaufen BE, Switzerland. Până în prezent, Daniel Bernhardt a jucat în 34 producții de filme sau seriale. Daniel Bernhardt este cunoscut pentru rolul jucat in ”Black Sea Raid”. Ultimul proiect in care s-a implicat Daniel Bernhardt va fi productia ”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, ce va avea premiera pe 2019-08-01.

Data nașterii:
Daniel Bernhardt s-a nascut pe Aug 31, 1965 în Worblaufen BE, Switzerland
Roluri jucate:
34 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Black Sea Raid 1996-01-02
Ultimul proiect:
Film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019-08-01
Filmografie Daniel Bernhardt
Film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019-08-01
Film Escape Plan: The Extractors Silva 2019-06-20
Series Altered Carbon Jaeger 2018-02-02
Film Logan Bone Breaker 2017-02-28
Film Atomic Blonde Soldier 2017-07-26
Film Kill 'em All Radovan Brokowski 2017-05-08
Film Precious Cargo Simon 2016-07-15
Film Knock 'em Dead Victor 2014-06-01
Film John Wick Kirill 2014-10-22
Film The Hunger Games: Catching Fire Disctrict 9 Male Tribute 2013-11-15
Film Parker Kroll 2013-01-23
Film Santa's Summer House Bryan 2012-12-11
Film Creature Grimley Boutine / Lockjaw 2011-09-09
Film Supreme Champion Lucien Gallows 2010-07-01
Film Confessions of an Action Star Jason Everstrong 2009-01-20
Film The Killing Grounds Murat 2007-07-17
Series Desire Unknown 2006-09-05
Film The Cutter Dirk 2005-11-21
Film Nature Unleashed: Tornado Josh 2005-09-11
Film The Librarians (Strike Force) Toshko 2004-12-09
Film The Matrix Reloaded Agent Johnson 2003-05-15
Film Global Effect Marcus Poynt 2002-12-12
Film G2 Steven Conlin 1999-12-28
Film Bloodsport: The Dark Kumite John Keller 1999-03-30
Film Perfect Target David Benson 1999-09-17
Film Mortal Kombat: Queen Siro 1998-01-01
Film Mortal Kombat Terminator Siro 1998-10-03
Series Mortal Kombat: Conquest Siro 1998-10-03
Film Mortal Kombat: Final battle Siro 1998-10-03
Film Future War The Runaway 1997-01-28
Film True Vengeance Allen Griffin 1997-02-14
Film Black Sea Raid 1996-01-02
Film Bloodsport III Alex Cardo 1996-12-05
Film Bloodsport II Alex Cardo 1996-03-01