Imagine Ty Simpkins

Ty Simpkins, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Ty Simpkins s-a născut pe Aug 6, 2001, în New York, New York City, USA. Până în prezent, Ty Simpkins a jucat în 19 producții de filme sau seriale. Ty Simpkins este cunoscut pentru rolul jucat in ”CSI: Crime Scene Investigation”. Ultimul proiect in care s-a implicat Ty Simpkins va fi productia ”Avengers: Endgame”, ce va avea premiera pe 2019-04-24.

Data nașterii:
Ty Simpkins s-a nascut pe Aug 6, 2001 în New York, New York City, USA
Roluri jucate:
19 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series CSI: Crime Scene Investigation 2000-10-06
Ultimul proiect:
Film Avengers: Endgame 2019-04-24
Filmografie Ty Simpkins
Film Avengers: Endgame Harley Keener 2019-04-24
Film Insidious: The Last Key Dalton Lambert 2018-01-03
Film The Nice Guys Bobby 2016-05-15
Film Hangman Max 2015-03-14
Film Meadowland Adam 2015-10-16
Film Jurassic World Gray Mitchell 2015-06-06
Film Iron Man 3 Harley Keener 2013-04-18
Film Insidious: Chapter 2 Dalton Lambert 2013-09-12
Film Arcadia Nat 2012-02-13
Film Extracted Young Anthony 2012-03-10
Film Insidious Dalton Lambert 2010-09-13
Film The Next Three Days Luke 2010-11-18
Film Pride and Glory Matthew Egan 2008-09-09
Film Gardens of the Night Dylan Whitehead 2008-11-21
Film Revolutionary Road Michael Wheeler 2008-12-19
Film Little Children Aaron Adamson 2006-10-06
Film War of the Worlds 3 Year Old Boy 2005-06-28
Series Law & Order: Criminal Intent Unknown 2001-09-30
Series CSI: Crime Scene Investigation Unknown 2000-10-06