Imagine Danni Wang

Danni Wang, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Danni Wang s-a născut pe Apr 8, 2020, în China. Până în prezent, Danni Wang a jucat în 8 producții de filme sau seriale. Danni Wang este cunoscut pentru rolul jucat in ”Madam Secretary”. Ultimul proiect in care s-a implicat Danni Wang va fi productia ”Fluidity”, ce va avea premiera pe 2019-06-21.

Data nașterii:
în China
Roluri jucate:
8 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Madam Secretary 2014-09-21
Ultimul proiect:
Film Fluidity 2019-06-21
Filmografie Danni Wang
Film Escape Plan: The Extractors Ling May 2019-06-20
Film Fluidity Meghan 2019-06-21
Film Class Rank Tai Yu 2017-04-21
Film A Different Sun Lily 2017-06-01
Film Misfits Skye 2015-06-12
Film Always Yan 2015-08-31
Film The Protokon Blue Streak 2015-10-31
Series Madam Secretary Fu Xinpei 2014-09-21