Imagine Callan Mulvey

Callan Mulvey, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Callan Mulvey s-a născut pe Feb 23, 1975, în Auckland, Dominion of New Zealand. Până în prezent, Callan Mulvey a jucat în 28 producții de filme sau seriale. Callan Mulvey este cunoscut pentru rolul jucat in ”Heartbreak High”. Ultimul proiect in care s-a implicat Callan Mulvey va fi productia ”The F**k-It List”, ce va avea premiera pe 2020-07-01.

Data nașterii:
Callan Mulvey s-a nascut pe Feb 23, 1975 în Auckland, Dominion of New Zealand
Roluri jucate:
28 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Heartbreak High 1994-04-01
Ultimul proiect:
Film The F**k-It List 2020-07-01
Filmografie Callan Mulvey
Film The F**k-It List Dee 2020-07-01
Film High Ground Ambrose 2020-02-23
Film Avengers: Endgame Jack Rollins 2019-04-24
Film Desolate Van 2019-07-12
Series Mystery Road Simon Rowland 2018-06-03
Film Delirium Alex 2018-05-10
Film In Like Flynn Johnson 2018-07-07
Film Poor Boy 2018-07-13
Film Outlaw King John III Comyn, Lord of Badenoch 2018-11-09
Film Beyond Skyline Harper 2017-10-20
Film Bleeding Steel Andre 2017-12-18
Film Batman v Superman: Dawn of Justice Anatoli Knyazev 2016-03-23
Film Warcraft Warrior 2016-05-25
Film Kill Me Three Times Jack Taylor 2015-04-10
Film Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Film 300: Rise of an Empire Scylias 2014-03-05
Film Captain America: The Winter Soldier Jack Rollins 2014-03-20
Film Miss Meadows Skylar 2014-09-12
Series Power Dean / Milan 2014-06-07
Film The Turning David Wilson 2013-09-25
Series Bikie Wars: Brothers in Arms Anthony 'Snoddy' Spencer 2012-05-15
Film Zero Dark Thirty Saber - DEVGRU 2012-12-19
Film The Hunter Rival Hunter 2011-10-06
Series Underbelly Mark Moran 2008-02-13
Series Rush Brendan 'Josh' Joshua 2008-09-02
Film Thunderstruck Sam 2004-05-20
Film The Finder Sam Natoli 2001-07-18
Series Heartbreak High Drazic 1994-04-01