Imagine Lucy DeVito

Lucy DeVito, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Lucy DeVito s-a născut pe Mar 11, 1983, în New York City - New York - USA. Până în prezent, Lucy DeVito a jucat în 18 producții de filme sau seriale. Lucy DeVito este cunoscut pentru rolul jucat in ”It's Always Sunny in Philadelphia”. Ultimul proiect in care s-a implicat Lucy DeVito va fi productia ”Blonde”, ce va avea premiera pe 2021-01-01.

Data nașterii:
Lucy DeVito s-a nascut pe Mar 11, 1983 în New York City - New York - USA
Roluri jucate:
18 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series It's Always Sunny in Philadelphia 2005-08-04
Ultimul proiect:
Film Blonde 2021-01-01
Filmografie Lucy DeVito
Film Blonde 2021-01-01
Film Cubby Alexis 2019-05-26
Film Dumbo Coat Check Girl 2019-03-27
Film Jumanji: The Next Level Maiden 2019-12-04
Film Can You Ever Forgive Me? Gossipy Office Worker 2018-10-19
Film Speech & Debate Lucy 2017-04-07
Film Curmudgeons Robin 2016-04-15
Film If I Could Tell You Jessica 2016-08-02
Film A Cinderella Christmas Lara 2016-12-03
Film The Comedian Brittany Berkowitz 2016-12-09
Series Deadbeat Sue 2014-04-09
Film The Santa Con June 2014-12-13
Film Syrup Cindy 2013-06-07
Film Sleepwalk with Me Hilary 2012-08-24
Film Leaves of Grass Anne Greenstein 2009-09-13
Film A Quiet Little Marriage Sylvia 2008-11-07
Film Nobel Son Devotee 2007-04-28
Series It's Always Sunny in Philadelphia Woman 2005-08-04