Imagine Justine Cotsonas

Justine Cotsonas, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Justine Cotsonas s-a născut pe May 31, 1985, în Mineola - Long Island - New York - USA. Până în prezent, Justine Cotsonas a jucat în 13 producții de filme sau seriale. Justine Cotsonas este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Good Wife”. Ultimul proiect in care s-a implicat Justine Cotsonas va fi productia ”Rediscovering Christmas”, ce va avea premiera pe 2019-12-15.

Data nașterii:
Justine Cotsonas s-a nascut pe May 31, 1985 în Mineola - Long Island - New York - USA
Roluri jucate:
13 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series The Good Wife 2009-09-22
Ultimul proiect:
Film Rediscovering Christmas 2019-12-15
Filmografie Justine Cotsonas
Film Rediscovering Christmas Sara 2019-12-15
Film Leaving Hope Woman in the Park 2019-03-05
Film Aberrant Melissa 2016-11-10
Film Appropriate Behavior Layli 2015-03-14
Series Taxi Brooklyn Anabella Capella 2014-04-14
Film Syrup Kit 2013-06-07
Film The Stand Up Rosaline 2012-09-14
Film Rhymes with Banana Veronika 2012-10-13
Series Elementary Jovana Bacera 2012-09-27
Film Five Minarets in New York Jasmin 2010-03-09
Film Last Night Maggie 2010-05-11
Series Blue Bloods Alyson 2010-09-24
Series The Good Wife Seattle Chick 2009-09-22