Imagine Steve Cirbus

Steve Cirbus, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Steve Cirbus s-a născut pe Jan 18, 2020, în . Până în prezent, Steve Cirbus a jucat în 9 producții de filme sau seriale. Steve Cirbus este cunoscut pentru rolul jucat in ”The Kill Point”. Ultimul proiect in care s-a implicat Steve Cirbus va fi productia ”Gotham”, ce va avea premiera pe 2014-09-22.

Roluri jucate:
9 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series The Kill Point 2007-07-22
Ultimul proiect:
Series Gotham 2014-09-22
Filmografie Steve Cirbus
Series Gotham Gregor Kasyanov 2014-09-22
Film Syrup Reynolds 2013-06-07
Film Being Flynn Jeff 2012-03-02
Film Salt FBI Agent 2010-07-21
Film Forged Stanley 2010-07-31
Series Blue Bloods Kiril 2010-09-24
Series The Good Wife Undercover Cop 2009-09-22
Series The Kill Point Corporal Deke Quinlan 2007-07-22
Film I Am Legend Military Police 2007-12-14