Imagine Alexander Chaplin

Alexander Chaplin, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Alexander Chaplin s-a născut pe Mar 20, 1971, în New York City, New York, U.S.. Până în prezent, Alexander Chaplin a jucat în 15 producții de filme sau seriale. Alexander Chaplin este cunoscut pentru rolul jucat in ”Homicide: Life on the Street”. Ultimul proiect in care s-a implicat Alexander Chaplin va fi productia ”The Assistant”, ce va avea premiera pe 2020-01-31.

Data nașterii:
Alexander Chaplin s-a nascut pe Mar 20, 1971 în New York City, New York, U.S.
Roluri jucate:
15 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Homicide: Life on the Street 1993-01-31
Ultimul proiect:
Film The Assistant 2020-01-31
Filmografie Alexander Chaplin
Film The Assistant Max 2020-01-31
Film The Report Sean Murphy 2019-09-12
Series The New Yorker Presents Tim Schwimmer 2016-02-16
Film Wish I Was Here Rabbi Rosenberg 2014-01-18
Series Scorpion Simon 2014-09-22
Film Syrup Paul 2013-06-07
Series Ray Donovan Father Flannery 2013-06-30
Film Cop Dog Barry 2008-01-01
Series Numb3rs Unknown 2006-03-05
Series Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Film Shut Up and Sing Ted 2006-12-12
Film Dog Gone Love Steven Merritt 2004-01-01
Series Scrubs Unknown 2001-10-02
Series Spin City James Hobert 1996-09-17
Series Homicide: Life on the Street Johnny 1993-01-31