Imagine Shiloh Fernandez

Shiloh Fernandez, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Shiloh Fernandez s-a născut pe Feb 26, 1985, în Ukiah, California, U.S.. Până în prezent, Shiloh Fernandez a jucat în 26 producții de filme sau seriale. Shiloh Fernandez este cunoscut pentru rolul jucat in ”Blanco”. Ultimul proiect in care s-a implicat Shiloh Fernandez va fi productia ”Burn”, ce va avea premiera pe 2019-08-23.

Data nașterii:
Shiloh Fernandez s-a nascut pe Feb 26, 1985 în Ukiah, California, U.S.
Roluri jucate:
26 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Blanco
Ultimul proiect:
Film Burn 2019-08-23
Filmografie Shiloh Fernandez
Film Blanco Blanco 2021
Film Peel Sam 2019-02-07
Film Already Gone Edwin 2019-08-16
Film Burn Perry 2019-08-23
Film Long Nights Short Mornings James 2016-03-12
Film Edge of Winter Richard 2016-07-31
Film Chronically Metropolitan Fenton Dillane 2016-06-24
Film Return to Sender William Finn 2015-05-31
Film We Are Your Friends Ollie 2015-08-26
Film Queen of Carthage Amos 2015-09-01
Film White Bird in a Blizzard Phil 2014-08-14
Film Evil Dead David Allen 2013-04-05
Film Deep Powder Danny 2013-04-19
Film Syrup Scat 2013-06-07
Film The East Luca 2013-05-31
Film Red Riding Hood Peter 2011-03-11
Film Skateland Ritchie Wheeler 2011-05-13
Film Swerve Daniel 2010-04-17
Film From Within Sean 2009-03-31
Film Don't Look Up Garret 2009-09-24
Film 16 to Life Rene 2009-09-19
Film Red Pete Doust 2008-08-08
Film Deadgirl Rickie 2008-09-06
Film Cadillac Records Phil Chess 2008-12-05
Film Interstate 2007-04-26
Film Crossroads - A Story of Forgiveness Justin Gutierrez 2007-04-22