Imagine Devin Ratray

Devin Ratray, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Devin Ratray s-a născut pe Jan 11, 1977, în New York City - New York - USA. Până în prezent, Devin Ratray a jucat în 30 producții de filme sau seriale. Devin Ratray este cunoscut pentru rolul jucat in ”Heartland”. Ultimul proiect in care s-a implicat Devin Ratray va fi productia ”Hustlers”, ce va avea premiera pe 2019-09-12.

Data nașterii:
Devin Ratray s-a nascut pe Jan 11, 1977 în New York City - New York - USA
Roluri jucate:
30 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Heartland 1989-03-20
Ultimul proiect:
Film Hustlers 2019-09-12
Filmografie Devin Ratray
Film Hustlers Stephen 2019-09-12
Series Mosaic Nate Henry 2018-01-22
Series The Good Fight Kevin Costas 2017-02-19
Film Rough Night Bud 2017-06-15
Film Masterminds Runny 2016-09-29
Film The Lennon Report Phil Bernstein 2016-10-07
Series Marvel's Agent Carter Sheldon McFee 2015-01-06
Film Side Effects Banks Patient #3 2013-02-08
Film R.I.P.D. Pulaski 2013-07-18
Film Nebraska Cole 2013-09-21
Film Blue Ruin Ben Gaffney 2013-09-09
Film Elevator Martin Gossling 2011-01-01
Series Person of Interest Beat Cop 2011-09-22
Film Odd Jobs Joe Bannon 2010-08-01
Film Surrogates Bobby Saunders 2009-09-24
Film Breaking Point Kevin 2009-12-04
Series Conviction Unknown 2006-03-03
Series Damage Control 2005-03-06
Series Supernatural Damien / 'Dean' 2005-09-13
Film The Prince & Me Scotty 2004-03-28
Series Law & Order: Criminal Intent Kenny Miles 2001-09-30
Series Third Watch Unknown 1999-09-23
Film Strong Island Boys Cal 1997-01-03
Series New York Undercover Unknown 1994-09-08
Film Home Alone 2: Lost in New York Buzz McCallister 1992-11-19
Film Perfect Harmony Shelby 1991-03-31
Series Law & Order Unknown 1990-09-13
Film Home Alone Buzz McCallister 1990-11-09
Series Heartland Gus Stafford 1989-03-20
Film Little Monsters Ronnie Coleman 1989-08-25