Top 5 seriale 2019

Cele mai apreciate seriale din 2019 in ordinea voturilor acordate de catre utilizatori:

1. Rick and Morty ( lansat in 2013) scorul acordat este de  8,5

Are publicate deja 3 sezoane. Sinopsis: Rick este un om bătrân, dezechilibrat din punct de vedere mental, dar științific talentat, care sa reconectat recent cu familia sa. El își petrece cea mai mare parte a timpului cu tânărul său nepot Morty în aventuri periculoase și extravagante din spațiu și universuri alternative. Împreună cu viața familială deja instabilă a lui Morty, aceste evenimente provoacă multă primejdie lui Morty la domiciliu și la școală. Scenariul este scris de Dan Harmon, un episod avand durata de 22 de minute.

2. Arrested Development (Lansat in 2003) scorul acordat este de 8,2

Serialul se afla la cel de-al cincilea sezon. Sinopsis: Povestea unei familii bogate care a pierdut totul, și a fiului care nu a avut de ales decât să-i țină pe toți împreună. Durata unui episod avand 22 de minute.

3. House of cards (lansat in 2013) scorul acordat este de 8.2

Serialul are pana in prezent 6 sezoane. Sinopsis: În prezent, Washington, D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, un politician nemilos și viclean, și soția sa, Claire, care nu se va opri la nimic pentru a cuceri totul. Această dramă politică pătrunde în lumea umbroasă a lăcomiei, sexului și corupției în modernul D.C. House of Cards este o adaptare a unei miniserii anterioare BBC cu același nume, care se bazează pe romanul lui Michael Dobbs. Durata unui episod avand aproximativ 50 de minute.

4. The Haunting of Hill House  (lansat in 2018) scorul acordat fiind de 8,2

Serialul a fost lansat in 2018 fiind lansat doar un sezon. Sinopsis: The Crains, o familie fracturata, se confrunta cu amintiri obsedante de origine veche. Scenariul este scris de Shirley Jackson, durata unui episod avand 50 de minute.

5. Steins;Gate  (lansat in 2011) scorul acordat feste de 8,2

Serialul a fost lansat pentru prima data in 2011, avand pana in prezent 2 sezoane. Sinopsis: Un grup de prieteni și-au personalizat cuptorul cu microunde astfel încât să poată trimite mesaje text către trecut. Pe măsură ce realizează diferite experimente, o organizație numită SERN, care și-a făcut propriile cercetări despre călătoria în timp, îi urmărește și acum personajele trebuie să găsească o modalitate de a evita să fie capturate de ei. Scenariul este scris de Yomi Sarachi, durata unui episod avand 24 de minute.